Over CEK-Privacy

Even voorstellen

Christien Kalteren is senior consultant op het gebied van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG). Daarnaast zeer ervaren op het gebied van de formele juridische vereisten voor NV’s, BV’s, Stichtingen en Verenigingen. Zij studeerde Privaat Recht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Ervaring

Privacy Specialist 

De laatste jaren is zij gespecialiseerd in Privacy en dan met name de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij Intrum Justitia was zij verantwoordelijk voor de implementatie van de AVG in 25 Europese landen.


Bestuurssecretaris/Corporate Legal Compliance

Naast haar algemene bedrijfsjuridische werkzaamheden, is zij bestuurssecretaris geweest in diverse binnenlandse en buitenlandse vennootschappen en juridische entiteiten.

In deze functie was zij verantwoordelijk voor het voldoen aan alle voorkomende formele juridische vereisten. Denk hierbij aan de agenda, oproep tot vergaderingen, notuleren, besluitvorming van bestuur, commissarissen en aandeelhouders.

CEK-Privacy

Sinds 1 oktober 2017 is Christien eigenaar van CEK-Privacy. Zij is senior privacy consultant gespecialiseerd in de AVG en wat zij noemt “Corporate Housekeeping”.

Zij heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in grote en kleine AVG projecten bij onder andere een hospice, sportverenigingen, bedrijfsartsen, een internationaal reclamebureau, personal coaches, maar ook bij overheidsorganen en corporates zoals Intrum Justitia.

Haar praktische aanpak maakt, de soms lastige, regels uit de Privacy wetgeving concreet toepasbaar. Vooral voor diegenen die niet dagelijks met deze materie bezig zijn.

Tevens is zij betrokken bij Representative Office Services voor niet-EU organisaties die binnen de EU diensten verlenen.(art 27 AVG) en heeft zij ervaring met het uitoefenen van de taken van de Functionaris Gegevens Bescherming.

Over Christien

Christien is een ervaren Privacy Juriste. Met een pragmatische praktische aanpak, hands-on mentaliteit, snelle efficiënte werkwijze en zij verliest de realiteit niet uit het oog.

Professionele organisator
Verbinder
Spin in het web
Gemakkelijk contact met mensen
Oog voor een ieders belangen
Service- en resultaatgericht
Christien Kalteren

Christien Kalteren

Privacy Consultant